Restaurace Amadeus, šetrně rekonstruována v secesním stylu, Vás zavede do dob, kdy si lidé užívali života ve velkém stylu. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si atmosféru počátku minulého století.
Velkolepý prostor Vás zaujme zalitý světlem přicházejícím z proskleného zastřešení. Restaurace Amadeus je správným místem pro ochutnání našich specialit ze symfonie, kterou pro Vás diriguje náš šéfkuchař.
Není divu, že jsme restauraci pojmenovali po tom nejkreativnějším hudebním skladateli klasické hudby, Wolfgangu Amadeu Mozartovi, jehož rodina navíc měla blízký vztah ke Karlovým Varům.
Švédský stůl
Staňte se skladatelem Vašich chutí
Hotelové stravování probíhá formou švédského stolu. Je tedy jen na Vás, jakou symfonií chutí si složíte a jak bude pestrá. Bez spěchu a v příjemné atmosféře vybíráte pokrmy z bufetové nabídky a ty pak libovolně kombinujete podle Vaší momentální chutě a nálady.
Šéfkuchař vybírá to nejlepší z regionu s akcentem na sezónní produkty a tradiční receptury. Máte tak možnost v průběhu roku ochutnat to nejlepší z pokrmů Evropské kuchyně ve vyvážené a dietní formě.
Snídaně
Snídaňová nabídka obsahuje obilné kaše, široké spektrum mléčných produktů, uzenin a ryb. Džusy, ořechy, cereálie, sušené i čerstvé ovoce, zelenina a široká nabídka pečiva včetně sladkých druhů jsou samozřejmostí.
Obědy a večeře
Na oběd a večeři si z bufetové nabídky můžete vybrat ze dvou druhů polévek, pokrmy z rybího, červeného i bílého masa, pokrm vegetariánský, minimálně tři různé přílohy a čerstvou, šetrně tepelně upravenou zeleninu.
Saláty
Zeleninový salát si je možné připravit podle svých chutí s pomocí kvalitních olivových olejů a dresinků nebo si vybrat již salát hotový. Na výběr jsou i různé druhy výhonků a nezapomněli jsem ani na semínka Chia a Goji.
Dezerty
Naše moderní i tradiční dezerty pak jsou posledním chodem oběda nebo večeře a završují gastronomický zážitek. Pokud dáváte přednost zdravým vitamínům, určitě si vyberete z široké nabídky sezónního českého a exotického ovoce.
Nápoje
K základní nabídce nápojů si hosté mohou objednat z nabídky dalších alkoholických a nealkoholických nápojů nebo kvalitních vín.
Švédský stůl
Staňte se skladatelem Vašich chutí
Hotelové stravování probíhá formou švédského stolu. Je jen na Vás, jakou symfonií chutí si složíte a jak bude dlouhá. Bez spěchu a v příjemné atmosféře vybíráte pokrmy z bufetové nabídky a ty pak libovolně kombinujete podle Vaší momentální chutě a nálady.
Snídaně
Snídaňová nabídka obsahuje obilné kaše, široké spektrum mléčných produktů, uzenin a ryb. Džusy, ořechy, cereálie, sušené i čerstvé ovoce, zelenina a široká nabídka pečiva včetně sladkých druhů samozřejmostí.
Obědy a večeře
Na oběd a večeři si z bufetové nabídky můžete vybrat ze dvou druhů polévek, pokrmy z rybího, červeného i bílého masa, pokrm vegetariánský, minimálně tři různé přílohy a čerstvou, šetrně tepelně upravenou zeleninu.
Saláty
Zeleninový salát si je možné připravit podle svých chutí s pomocí kvalitních olivových olejů a dresinků nebo si vybrat již salát hotový. Na výběr jsou i různé druhy výhonků a nezapomněli jsem ani na semínka Chia a Goji.
Dezerty
Naše moderní i tradiční dezerty pak jsou posledním chodem oběda nebo večeře a završují gastronomický zážitek. Pokud dáváte přednost zdravým vitamínům, určitě si vyberete z široké nabídky sezónního ovoce.
Nápoje
K základní nabídce nápojů, které jsou vždy k dispozici v rámci švédského stolu, jako je voda, ovocný slazený nápoj, čaj a ke snídani také čerstvá káva, si hosté mohou objednat z nabídky dalších alkoholických a nealkoholických nápojů nebo kvalitních vín.
Á la carte
Zážitek je luxus.
Váš luxus.
Gastronomický zážitek restaurace Amadeus doplňuje á la carte menu. Pečlivě sestavený chod studených a teplých předkrmů, hlavních jídel, polévek a dezertů je jednoduše neodolatelný. Přísady jsou dokonale sladěné pro uspokojení chuťových buněk.
Á la carte
Zážitek je luxus. Váš luxus.
Gastronomický zážitek restaurace Amadeus doplňuje á la carte menu. Pečlivě sestavený chod studených a teplých předkrmů, hlavních jídel, polévek a dezertů je jednoduše neodolatelný. Přísady jsou dokonale sladěné pro uspokojení chuťových buněk.
Speciální večery
Jedno téma, mnoho variací
Nad rámec již tak velkorysé nabídky švédských stolů šéfkuchař pravidelně připravuje speciální menu. Vždy vybere dominantní potravinu nebo sezónní téma a připraví okolo nich kompletní menu. Například s tématem drůbeže, chřestu, ryb nebo dokonce jahod. A je opravdu velice kreativní. Dokáže zkombinovat takové přísady a potraviny, u kterých byste nikdy nevěřili, že dokážou spolu tak báječně chutnat. Sledujte nás na sítích a dozvíte se víc!
Speciální večery
Jedno téma, mnoho variací
Nad rámec již tak velkorysé nabídky švédských stolů šéfkuchař pravidelně připravuje speciální menu. Vždy vybere dominantní potravinu nebo sezónní téma a připraví okolo nich kompletní menu. Například s tématem drůbeže, chřestu, ryb nebo dokonce jahod. A je opravdu velice kreativní. Dokáže zkombinovat takové přísady a potraviny, u kterých byste nikdy nevěřili, že dokážou spolu tak báječně chutnat. Sledujte nás na sítích a dozvíte se víc!